ESCOLA DE MÚSICA ELS PINS

AUDICIONS MARÇ 2021

L'ESCOLA DE MÚSICA AL TEATRE PLAZA

La revista el Castell Parla de l'espectacle, que va ser tot un éxit!

 

 REVISTA EL CASTELL.ORG

 
Volem presentar-vos el SAXÒFON i la seva familia de la mà de la Núria Brull, professora i Cap d'Estudis de l'Escola de Música els Pîns a l'espectacle ESPAIS, amb LIMNOS QUARTET .
 
Entre els alumnes de l'Escola de música els Pins, vam sortejar 2 entrades i van guanayr la Olga i el Álex. FELICITATS

BENVINGUTS A L'ESCOLA DE MÚSICA ELS PINS

Full de matrícula 2020-21 - Escola de Música Els Pins (Català)
Full de matrícula EM 2020-2021 CAT.docx
Documento Microsoft Word [45.9 KB]

L'objectiu principal d'aquest projecte no és cap altre que fomentar la música com a manifestació cultural a la ciutat de Castelldefels. Aquesta escola neix emmarcada en un projecte cultural ampli, adreçat a tota la ciutadania, i que té com a objectiu paral·lel articular una oferta global i diversa de formació, creació i pràctica artístiques. L'escola de Música de Castelldefels posa la música la servei de tota la comunitat, i amplia les possibilitats dels ciutadans d'utilitzar-la com a mecanisme d'expressió individual i col·lectiva.

L'equilibri entre formació / creació / práctica és un dels trets distintius d'aquest projecte que també es caracteritza per:

  1. Tenir una oferta diversa per a un alumnat divers: possibilitat d'escollir entre diferents itineraris musicals i tallers, en funció dels interessos individuals (tant per a alumnes amb vocació de músics com per als que no faran de la música la seva futura dedicació professional).
  2. Disposar d'una oferta formativa adaptada a diferents franges d'edat (infants, adolescents, joves i adults).
  3. Donar cabuda a totes les manifestacions i estils musicals (clàssica, pop, rock, jazz, tradicional, etc.) amb atenció especial a les demandes dels seus usuaris.
  4. Participar amb la comunitat educativa realitzant projectes conjunts i compromentre's a dinamitzar la vida musical local.
  5. Donar l'oportunitat a tota la ciutadania de participar en aquest projecte, i apostar perquè ningú no en quedi discriminat.

La qualitat a l'Escola de Música de Castelldefels es garanteix amb la flexibilitat en la resposta a les necessitats dels alumnes, l'aposta per l'ensenyament de continguts musicals i la coordinació entre el professorat i els alumnes, que són els que han de fer créixer aquest projecte.

 

HORARI D'ATENCIÓ: Dijous de 16:30h a 18:00h

CONTACTE: escolademusica@escolaelspins.cat

ESCOLA DE MUSICA ELS PINS

Document de benvinguda 2019-2020 - Escola de Música Els Pins
19-20 Document Benvinguda EM.pdf
Documento Adobe Acrobat [461.9 KB]

AMPA Els Pins Castelldefels

Av. de la Habana Vieja, 12

08860 Castelldefels

Tel. 93 665 46 56

info@ampaelspins.com

     segueix-nos a.