ESCOLA DE MÚSICA       ELS PINS

L'objectiu principal d'aquest projecte no és cap altre que fomentar la música com a manifestació cultural a la ciutat de Castelldefels.

Aquesta escola neix emmarcada en un projecte cultural ampli, adreçat a tota la ciutadania, i que té com a objectiu paral·lel articular una oferta global i diversa de formació, creació i pràctica artístiques. L'escola de Música de Castelldefels posa la música la servei de tota la comunitat, i amplia les possibilitats dels ciutadans d'utilitzar-la com a mecanisme d'expressió individual i col·lectiva.

L'equilibri entre formació / creació / práctica és un dels trets distintius d'aquest projecte que també es caracteritza per:

  1. Tenir una oferta diversa per a un alumnat divers: possibilitat d'escollir entre diferents itineraris musicals i tallers, en funció dels interessos individuals (tant per a alumnes amb vocació de músics com per als que no faran de la música la seva futura dedicació professional).

  2. Disposar d'una oferta formativa adaptada a diferents franges d'edat (infants, adolescents, joves i adults).

  3. Donar cabuda a totes les manifestacions i estils musicals (clàssica, pop, rock, jazz, tradicional, etc.) amb atenció especial a les demandes dels seus usuaris.

  4. Participar amb la comunitat educativa realitzant projectes conjunts i compromentre's a dinamitzar la vida musical local.

  5. Donar l'oportunitat a tota la ciutadania de participar en aquest projecte, i apostar perquè ningú no en quedi discriminat.

La qualitat a l'Escola de Música de Castelldefels es garanteix amb la flexibilitat en la resposta a les necessitats dels alumnes, l'aposta per l'ensenyament de continguts musicals i la coordinació entre el professorat i els alumnes, que són els que han de fer créixer aquest projecte.

CONTACTE: escolademusica@escolaelspins.cat

Informació Curs 2022-2023
Cartel 1p A4 2022-2033.pdf
Documento Adobe Acrobat [336.7 KB]

TALLERS I NOTÍCIES

L'ESCOLA DE MÚSICA AL TEATRE PLAZA

La revista el Castell Parla de l'espectacle, que va ser tot un éxit!

 

 REVISTA EL CASTELL.ORG

 
Volem presentar-vos el SAXÒFON i la seva familia de la mà de la Núria Brull, professora i Cap d'Estudis de l'Escola de Música els Pîns a l'espectacle ESPAIS, amb LIMNOS QUARTET .
 
Entre els alumnes de l'Escola de música els Pins, vam sortejar 2 entrades i van guanayr la Olga i el Álex. FELICITATS

AMPA Els Pins Castelldefels

Av. de la Habana Vieja, 12

08860 Castelldefels

info@ampaelspins.com

     segueix-nos a.