Fotos Activitats en Família

Taller "Avui fais jo el sopar!

El passat dilluns 15 maig, es va realitzar el taller en família, "Família, avui faig jo el sopar" un taller on es va realitzar diversos tipus d'aliments i com convinarlos per poder fer un sopar saludable.
Taller a càrrec de la Lourdes Carreras (mare de la Mar) de 6è A. des del Ampa et donem les gràcies per aquest taller tan saludable ....

Taller Globoflèxia

El taller de dimecres, 22/02/17, va ser un èxit de participació. L'Iñaki i l'Aurora ens van ensenyar a fer figures xulíssimes.

Moltes gràcies per la vostra dedicació

 

Taller de Scrapbook

Aquest dilluns la Nieves, mare de Carla 6èB i Nùria 5èB va venir a fer un taller a la biblioteca de l'escola, dintre de les Activitats en Familia. Ens va ensenyar a fer punts de llibre molt bonics, seguint les tècniques de Scrapbook.

Moltíssimes gràcies Nieves per la teva dedicació.

Contacontes El Cazo de Lorenzo.

Dimecres 15/03/17 hem tornat a tenir una Activitat en Familia a la biblioteca de la escola, amb un gran éxit de participació. Aurora, mare d'Arnau de P4 ens va explicar el conte El cazo de Lorenzo y després ens va proposar de fer un cazo com el del protagonista de la historia. Moltes gràcies Aurora i Arnau per la vostra col.laboració.

 

De què fa gust la lluna?

 

Dilluns 30 de gener, la Susanna Vilà va venir a la biblioteca a explicar-nos el conte "De què fa gust la lluna? " Els assistents van gaudir molt tant de l'explicació com del taller de titelles de dit, que es va fer després del conte.

Moltes gràcies Susanna per la teva Activitat en Familia. 
Animem a les famílies de l'escola a proposar noves activitats per compartir amb la resta d'alumnes i famílies.

 

 

L'hora del conte "Neda que Neda i Aquet barret no és meu"

Dimecres 18 de gener, van tenir la primera activitat en família del any 2017.

Aurora, mare d'Arnau de P4B i Iñaki (professor de l'escola, ens han explicat un parell de contes i ens han ensenyat a fer una manualitat molt divertida.

Moltes gràcies.

 

L’hora del conte “En Jordi i el Petit Cavaller a la recerca del pastís reial”

 

L’Escola Els Pins i l’Ampa Els Pins, vol agrair a la Valeria Conte (alumne de 6è B) la seva participació a passar una tarda de contes amb els més petits de l’escola.

Una tarda amb més de 30 petits que van venir a passar una tarda de Sant Jordi, i s’ho van passar super bé amb el contacontes “En Jordi i el Petit Cavaller a la recerca del pastís reial”.
Després del conte la Valeria va preparar un petit taller en família, pintar i retallar a el nostre “Drac de Sant Jordi”.
Felicitats a la Valeria Conte, per la seva iniciativa a passar una tarde de Contacontes amb els més petits de l’escola.

 

Gràcies Valeria.

Tallers a Sant Jordi 2016

 

El passat dia 23/04/16, els pares de l’Arnau de P3B, ens van oferir una nova Activitat en Familia. Javier va explicar el conte del Flautista d’Hamelin i Aurora ens va ensenyar a fer corones de flors i espases fetes amb goma eva.
També vam jugar una estona, endevinant la paraula que faltava a les rimes. La Sussana Sancho, mare d’Ainara i Arnau va llegir El Gel de Patinar i El Ninot de Neu.
Va ser una tarda molt divertida per tots. Moltes gràcies per la vostra aportació.
Animem a la resta de famílies a que proposin més Activitats per fer en família.

Contacontes “Una tarda d’elefants”

 

L’Escola Els Pins i l’Ampa, vol agrair a Susanna Vilà Geli (mestra de l’escola) la seva participació a passar una tarda d’elefants amb els més petits.

Una tarda amb més de 35 petits que van venir a passar una tarda d’elefants, i s’ho van passar super bé amb el contacontes “Elmer” i “Rosa Caramel”.
Després Susanna Vilà va preparar un petit taller en família, pintar i retallar a el nostre “Elmer”.
Gràcies Susanna.

 

1er. Contacontes Curs 2015-16

 

Des del Ampa, volem agrair a Sussana Sancho la iniciativa de fer el primer contacontas del curs 2015-16.
Els 30 nens / nenes que van venir s’ho van passar super bé, amb els tres contes de Històries de Por.
Gràcies Sussana.

AMPA Els Pins Castelldefels

Av. de la Habana Vieja, 12

08860 Castelldefels

info@ampaelspins.com

     segueix-nos a.