La Marató TV3 - Escola Els Pins 2017

Jornada Solidària amb La Marató TV3 - Escola Els Pins 2017.

El diumenge 3 de desembre, tenim una cita a l'escola Els Pins amb la Marató 2017

Per tercer any consecutiu, un grup de famílies amb el suport de l’ Ampa, organitzem una Jornada Solidària familiar.

També s’organitza, per segon any, un Torneig de Pàdel Solidari, el 26 de novembre a les instal·lacions del Gran Via Mar.

Com molts ja sabeu, La Marató TV3 organitza cada any un programa de sensibilització i recapte per tal d’impulsar la recerca i investigació de diferents malalties. Aquest any tracta de les MALALTIES INFECCIOSES (pneumònia, grip, gastroenteritis, infeccions urinàries, sèpsies, meningitis.....) Son malalties que tothom tindrem al llarg de la vida de manera lleu, però es poden complicar amb greus conseqüències. Les vacunes, antibiòtics, reforç del sistema immunitari fan que siguin menys agressives. I per això es important la investigació.

L'objectiu és poder gaudir de dues Jornades Familiars Solidàries i divertides, amb diferents activitats lúdiques, esportives, culturals, a on farem diferents recaptes que aniran integres a la Fundació La Marató

Podeu trobar més informació al següent link: http://www.ccma.cat/tv3/marato/activitats-populars/2017/baix-llobregat/890/

INSCRIPCIONS CURSA LA MARATÓ 2017 -  ELS PINS

Els nens/nenes interessades a participar a la cursa podreu fer la inscripció els dies 27, 28 i 29 de novembre a l’escola. També es podran adquirir el mateix dia però la venda anticipada ens permet garantir intendència i detall per als participants. 

 

 

 

TIQUET BOTIFARRADA

Els dies 27, 28 i 29 de novembre es posaran ja a la venda els tiquets de la botifarrada (entrepà i una beguda)

Preu tiquet 3€ . També es podran adquirir el mateix dia, però l’adquisició anticipada ens permet fer estimacions i garantir la oferta.

 

Tot es possible gràcies a la col·laboració de famílies que hi participen en la organització, de patrocinadors i petits comerciants del barri i de tots vosaltres que hi creieu en el projecte i en els valors que comporta.

 

Fotos La Marató TV3 - 2017